Tweede!

Valse start! Het gebeurt me vaker dat ik na het maken beslissing overal op terug kom. Andere taal, andere naam, ander adres. Verder geen afbreuk aan mijn vorige bericht.

Dat ik nu toch overstap op Nederlands komt door de realisatie dat ik waarschijnlijk op Nederlandse actualiteiten in wil gaan en ik het raar en zinloos vind om dat in het Engels te doen. De kans dat Engelstaligen worden aangesproken door die berichten is klein en Nederlanders maak je het er alleen maar moeilijker mee.

Aan de andere kant, berichten die niet gebonden zijn aan Nederland zijn wel leuker om ook internationaal beschikbaar te maken door ze in het Engels te schrijven. En ik spijker tegelijkertijd mijn schrijfvaardigheid in het Engels bij.

Ik begin alweer te twijfelen. Laat ik de remedie die ik daarvoor bijna altijd gebruik maar weer inzetten: wellicht dat ik zo nu en dan wel een bericht in het Engels zal doen als me dat beter lijkt. Ook kan ik later altijd nog op het Engels over gaan, die optie blijft gewoon open.

Zo, het geweten is gesust en hopelijk trap ik de blog nu voor de laatste keer af. Hopelijk binnenkort een bericht met een onderwerp. Of zelfs inhoud.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s